Post by penktabboasipon on Feb 19, 2022 1:20:53 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Pierre the Parrot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много монети ▞▞▞
▞▞▞ Talking Pierre the Parrot 2022 version ▞▞▞
Много е яка и смешна
Много сме шен папагал
Talking Pierre the Parrot გართობა ygsh
МРАЗЯМ ТАЗИ ИГРА ТАЗИ ИГРА Е МНОГО СКУЧНА И ТАЗИ ИГРА ИМА КАМЕРА НА ОЧИТЕ ТАЗИ ИГРАТА Е ОПАСНА НЕ ИЗТЕГЛЯТЕ ТАЗИ ИГРА Е WHROST, СКУЧНА И ОПАСНА!!!!!!!!!!
Приятелят ми си играеше и той каза нещо, което тя дори не каза, че е казала "Как се казваш", защото искаше да знае как да го произнесе и тогава папагалът каза нещо, което тя не каза след НЕ ИЗТЕГЛЯЙ КАТО ГОВОРЕЩАТА АНЖЕЛА ИГРА
Наистина ли тази игра е лоша? Добре, деинсталирам го толкова лошо приложение и Angela 2 е налична, моля 😖😖😖😿😿🙏🙏🏻🙄
Харесва ми супер смешно.и идеята за Том в него.очарователно.замислих се за говореща калинка. френски и английски
Искам възстановяване. Писах на разработчика и те не отговарят. Не инсталирайте това приложение, освен ако не искате телефонът ви да не работи. Приложението се срива през цялото време. Можете ли да ме измъкнете по-трудно, г-н разработчик? Трябва ли да подам доклад за това в Google Play? Предлагам ви да направите правилното нещо и да ми върнете сумата за вашето бъги приложение. 😡😠🤬
Беше добре и досадно
Много qka игра теглете q
Добре, хубаво
Моята детска игра, много ми харесва, когато бях малък благодаря за хубавите спомени
Кви хакери бе,нема хакери,има само мачци :-)
Mai tolking andjela има камера в ohite I edin den gledam I vijdam nesto herno nlestqsto v ohite I I iskluhix I sounda I q pitam anjela imas li kamera I tq предназначена mi kazva kade jivees aaaaa I az otam natam niko ha nqma daq
Uu проучване Благодаря
АБСОЛЮТНО ОБИЧАМ тази игра. Единственото нещо, което Пиер понякога се спъва с думите си
Благодаря, но екипировка 7 къде отидоха говорещите Том и Анджела
Обичам тази игра и малката ми сестра си играе като папагал
Обичам го, когато Том изскочи и разклати пръста си, не, обичам това приложение, аз също го играх, когато бях на 3 и 4, може би дори 5 връща спомени🤗
Много добра игра Много хубава Много хубав папагал талант
*** СЛУШАЙТЕ ХОРА *** Това може да бъде прокълнато, но веднага щом влезете в играта, микрофонът ви е включен и неизвестно, това може да бъде свързано със сталкерите и слуховете thg at се случиха, когато щях да изтрия тази музика на Apple започнаха да играя и беше рок музика, но я изтрих и спря не знам какво се случи, но съм сигурен, че тази игра не е добра, предпочитам да играеш по-новите им игри, които нямат достъп до микрофон
Konuşan Pierre Eğlence aeb
Обичам частта от домати, дайте на това приложение повече, моля
Когато потупвах тази птица, видях страховита жена и това приложение е коричка, а също и видях страховит мъж в очите, това е загуба на време за изтегляне и е толкова свързано никога не играйте, това приложение е точно като да говоря с Том. Сигурен съм, че няма да видите двете неща.
Talking Pierre the Parrot บันเทิง flx
Talking Pierre the Parrot Underhållning nvh
не го харесвам наистина, защото трябва да си купя нови неща, не го купувайте
Crazy Restaurant 2021 Аркади zli
МРАЗЯ ТАЗИ ИГРА МНОГО ПАПАГАЛЪТ И ТОМ МЕ ПЛЕШЕХА И МОГАТ ДА ВКЛЮЧАТ ДЕТСКИ РЕЖИМ МРАЗЯ ГО
Скука
забавно приложение
Qko
Това е страхотна и ВЕСЕЛНА игра😉🤣, но можете ли да направите един проблем, така че да не се налага да плащам, за да играя цялата игра!!😉😡!!
Забавно е
🐥🐦🐓🐔🐣🐤🐯🍠🍜🍙🍢🍌🍖🍉🍎🌈🌊🌝🌛🌜🌑🌒🌓🌔🌉🌎🌏🌅🌇🌄🌕🌖🌗🌘🌖🌆🌍
Qka eeeeeeeeeeeeeeeee