Post by tranelbioclasbe on Mar 12, 2022 14:57:30 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Survivors - Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Survivors - Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynağı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Game of Survivors - Z 2022 version ▞▞▞
harika teşekkürler
Hile
Game of Survivors - Z Strategiya loi
Harika değil
Güncellemeden dolayı oyunu açamıyorum lütfen düzeltin
Güncellemeler çalışmıyor arkadaşlar! Bunu çabucak düzeltmelisin... yoksa askerlerimi kaybedeceğim...
Benimle dalga mı geçiyorsun, güncelleme logonuzu gösteriyor ve ardından oyunu zorla kapatıyor ve güncellemeyi indirmemin tek nedeni beni buna zorlamanız.
Kötü oyun tasarımı. Sadece hayatta kalmaya çalışmak için sizi çok para ödemeye zorlar. Oyun geliştiricileri oyuncuları ve teknik sorunları görmezden gelir. Oyun şirketi, bilgilerinizi toplayan ve satan Çinli bilgisayar korsanlarıdır.
Yani oyun yarı kötü değil ama yeni güncelleme yüklendi ve şimdi oyun açılmıyor bu yüzden bunu düzeltmedikçe canınızı sıkmayın
arkadaslar türk klanlarını türk adiyla kurun lütfen bizde gelelim
Bu oyunla ilgili en büyük sorun üretimdir. İnşa etmek için hiçbir şeyi yeterince yapmıyorsun. Diğer şehirlerden çalabilseydin bu büyük bir sorun olmazdı. Sorun şu ki, hiç kimsenin hiçbir kaynağı yok. Bize bir şaka toplamak, herhangi bir şeyden 100 bin almak saatler sürer. Bunu düzeltirseniz oyun gelişir.
kendi başına şu anda oyuna yeni başlıyacak arkadaşlara pek tavsiyeum nedeniyle tam olarak tamamlanmamış bir şekilde tamamlanmamış ve 2017 nedeniyle genel olarak tamamlanmamış hesaplardan biriyken şu anda tam olarak zayıf bu nedenle tam olarak tamamlanamayacak durumda olduklarında tam anlamıyla bağlı olmayan oyunundan tam olarak tamamlanmamış gibi tamamen ilgisizliğinden dolayı tamamıyla ilgili olmayan oyunu aynı zamanda otomatik geliyor hep aynı zamanda oyun ne yeni açılıyor nede yeni bir reklam çalışması yapılıyor.......
Görüyorum ki yeni bir Deadwalk kurulumu geldikten sonra oyunlarınızı hala düzgün bir şekilde güncelleyemiyorsunuz. Çok değerli değil.
Deadwalkin Yenisi Acilmiş Gelelim Dedik .d
Güncellemeden sonra açılmıyor. harikasınız
devler berbat
Oynamayın bile zaman ve para kaybı...
UMUT Y0U HİÇBİR ŞEY DÜZELTİLMEYE İHTİYACINIZ YOK! Ben gerçek google şifremi kaybeden uzun zamandır bir oyuncuyum, bilgi yoluyla onlarla iletişim kurdum. Rid numarası şehrin adı. Bana sorduğum şeyle ilgisi olmayan otomatik yanıt göndermeye devam ettiler ve bununla sona erecekti. Sorununuzu çözdüğümüze sevindim ve oyunumuzu desteklediğiniz için teşekkür ederiz.
Operasyonda daha fazla açıklamaya ihtiyaç var
Rahatsız etmeyin ben 13k lds ve bu oyun para aç ve hiç kimseye yardım etmiyor. Kendinize zaman ve paradan tasarruf edin.
5 dakikalık hafıza kaybı için ne kadar bir sh%* yığını oynandı, zamanınızı boşa harcamayın
Arkadaşlar şu anda her iki oyunu da oynuyorum. Farklı bir e-posta kimliğine bağlı çıkmaz sürümde bir oyunum var. Deadwalk'tan veri aktaramaz mıyım? Deadwalk oyuncu adı LordVoid. Ama hey, rütbe yükseltmenin çok daha kolay olduğu gerçeğini seviyorum. Bunun için teşekkürler.
Sadece iki güncelleme ile oyun açıkça çılgın bir para oyununa dönüştü. Moronik günlük görevler sadece chip verdiği için bedava oyun içi altın elde etmek çok zor. Bu geliştiricilerde eski alışkanlıklar zor ölür, çünkü "oyunlarını" sona erdiren aynı aptal hataları tekrarlarlar, eğer bozulmazsa, "düzeltmeyin"!
Yeni sürümle iyi şanslar
İyi oyun!
Game of Survivors - Z Strategi qim
Geliştiriciler içindeki tüm hataları düzeltene kadar bu oyunu kimseye tavsiye etmeyeceğim.... Oyunun depolama tesisinde bazı kaynakları kurtaramıyor olmanız şakadan öte bir şey ve bu sadece hataların başlangıcı. Umarım bir an önce hataları düzeltirler yoksa oynamaya devam etmem.
şimdiye kadar oldukça güzel
Bunu ilk söyleyen ben değilim. Şirket korkunç. Bozuk İngilizce müşteri hizmetleri yanıtları. Harika bir oyun aldı ve mahvetti. Sunucular inanılmaz derecede dengesiz. Kazanmak için bir ödeme, ancak İngilizce konuşan ülkeler için açıkça elverişsiz. Güncellemeler asla gerçek sorunları ele almaz. Dengeyi düzeltmek yerine yeni ürünler sunuyorlar. Bu şirketin oyunlarında zamanınızı boşa harcamayın
Game of Survivors - Z Strategi swr
Sky Heat: airplane shoot games Аркадни ytf
şimdiye kadar beğendim
onun harika zamanları
Güzel bir oyun Türkçe yamanın böyle üz :/
İlk başta, çok eğlenceli. Oynamak için başka bir ödemeye dönüşüyor.