Post by tranelbioclasbe on Mar 12, 2022 15:00:45 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing and Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing and Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo zlato ▞▞▞
▞▞▞ Fishing and Life 2022 version ▞▞▞
Oglas, oglas in nato še en oglas. Oh čakaj, še en oglas in še en in še en in še en. Je že minilo 10 minut? To igro zadavijo oglasi. RAZEN, če želite plačati 8 $, da jih izklopite, vendar ne vseh, seveda. Poleg tega je 8 dolarjev za to igro zelo veliko. Koga briga, kako dobra je igra? Ne prenesete igre za igranje, ampak prenesete aplikacijo za pretakanje oglasov, ki ima med oglasi nekoliko zanimivo igro.
Memancing dan kehidupan Olahraga fukv
Na splošno je to dobra igra, vendar bi igranje lahko koristilo nekaj izboljšav. Prvič, akvarijskega dela ni mogoče igrati, ker morate gledati na tono oglasov. Drugič, dejstvo, da se manjše ribe lahko odločijo za večjo ribjo vabo, je absurdno. Zaradi tega je igranje precej nadležno, namesto da bi sprostilo, kar bi morala biti ribiška igra in kot se ta oglašuje.
Igra je v redu, vendar je razlog, zakaj ji dam tako slabo oceno, ker gledaš oglas vsakih 5 minut in nenehno želi, da nadgradiš in človek, za katerega igraš, ne molči, je vedno sprašujmo "nadgradimo", ko hočeš le ujeti nekaj rib. Kredit, kjer je kredit dolžan, grafika je lepa, fps je lep, to je estetsko prijetna igra, vendar se tu dopolnila končajo. Poleg tega stane 10,99 za odstranitev oglasov.
To pomeni LOL SAKS LUZERZ
To je odlična igra in me pomirja. Moja trenutna težava z igro je, da je 1 veliko oglasov. V resnici ne morete storiti ničesar, ne da bi za to morali gledati oglas. 2, mislim, da bi bilo super, če bi vam uspelo, da bi lahko ribe v mreži uporabili kot vabo, tako bi bilo veliko lažje loviti večja bitja, saj včasih nimate veliko sreče. 3, kupil sem nov čoln, da lahko potujem naprej, vendar mi še vedno pravi, da nadgradim svoj čoln na istem območju, mimo katerega želim.
krneki
Vsekakor dobim ta dopamin. Moja ena možganska celica je zelo zadovoljna. Študiram grafično oblikovanje in to je ena najlepših iger, kar sem jih videl! Pretok je prijeten, grafika je vrhunska, oglasi pa zelo diskretni (pogosto so prikazani samo, če želite izvajati bonus akcije. V nasprotnem primeru lahko preprosto izklopite wifi.). Zelo pomirjujoče je igrati po dolgem dnevu. Edina moja pritožba je, da si želim, da bi obstajal način za prodajo rib iz mreže posamezno namesto v razsutem stanju.
Všeč mi je ta igra, je sproščujoča in zabavna, enostavna za igranje, res dobra. Ampak mislim, da bi bila ta igra boljša, če bi bile ribe, ki jih uporabljajo kot vabo, bolj "smiselne", mislim, kako lahko riba z 1 zvezdico poje vabo z 1 zvezdico? To je malo neumno, tako da če bi lahko razvijalec to popravil, bo takooo super. Hvala
dal bi mu 5 zvezdic, vendar obstaja nekaj težav, toliko oglasov ga uniči, zbereš vse te skrinje, polne zlata, da odpreš eno, moraš gledati oglase, da prodaš svoje ribe, moraš gledati oglase, se mi zdi, da za gledanje oglasov porabim prav toliko časa kot za igranje igre in poleg tega se naključni oglasi pojavljajo brez razloga.. tudi, ko dobiš veliko ribo za vabo in jo poje majhna riba in izgubiš svojo dobro vabo, ki je precej hroma. znebite se vseh dodatkov in to bi bila zelo lepa igra.
Videl sem, da so nekatere igre imele nekaj oglasov v spletu in brez oglasov, te vrste iger so epske! všeč je ta igra! ampak tisti res slabi me prekličejo brez povezave in dobim toliko oglasov po vsaj 3 dejavnostih, kot je tista neumna igra raketa nebo, kjer dobiš toliko oglasov po prvem zagonu, a nazaj k temi, ta igra je čudovita. Odkril sem tudi, da je grafika nekaterih drugih iger, ki jih je izdelal isti razvijalec, enaka tej, kot je fish 2048.
Odlična igra, žal .... Ogromna količina oglasov povzroči še en program za odstranjevanje. Zakaj pritiskati toliko oglasov, fantje? Verjemite mi, zadnje igre, ki jih igram, so tiste, ki me jezijo v igrah, ki jih ŽELIM igrati!!! Odstranite oglase - in imeli boste igro 5☆! Fyi - ta igra NE zahteva internet, saj ne morete prejemati oglasov...če niste povezani z internetom. Ne morem delati stvari (kot je krma rib) brez oglasov......vzdih, še ena izguba pasovne širine.
Kako naj se sprostite, ko so oglasi vsakih nekaj sekund? Tudi sistem vab je nekoliko moteč. Igram sproščujoče igre, da se sprostim, se mi ne moram ukvarjati s katero vabo potrebujem in ne morem loviti ribe.
Fishing Life விளையாட்டு zqcl
Igre ok. Čez nekaj časa se postara, ampak uživam. Bi mu dal 5 zvezdic, a dodatki, da dobim skrinje z zakladom in nahranim svoj akvarij, včasih deluje, potem večinoma pravijo, da je nekaj narobe, poskusi znova pozneje... Ne bom delal ure ali dni... Jezi me, da skrajnost, zaradi česar je dvigovanje ravni težko kot hudičevo za pridobivanje denarja. Tako hudo zanič. Prosim popravite
Res nimam nič slabega za povedati. Nakupi v igrah (z denarjem v igri) se mi zdijo nekoliko visoki, vendar tudi menim, da je to morda zato, da se igra ne konča prehitro. To je čudovita, mirna in zasvojenostna igra, ki je dobra za kavč, stranišče ali poležavanje v postelji, da se sprostite. Morda vas bo nekoliko dvignila, ko boste poskušali za naslednji velik ulov.. vendar ne bo več ur in ure.
Všeč mi je.
Neverjetna igra, polna oglasov. Pravzaprav je žalostno videti tako lepo igro, ki je tako uničena. Odstranjen, ko sem ugotovil, da skrinje zahtevajo, da gledaš oglase, da jih celo odpreš. res? Glavni mehanik nagrad, ali gledate oglase? Podlo.
Super igra, preprosto sovražim, kako te pošiljajo neželeno z oglasi, dokler je preprosto ne odstraniš, ker je nadležna, vsaka riba, ki jo uloviš, je oglas 😔
Precej zabavno, a frustrirajuće. Moraš ujeti ribe, ki jih uporabiš kot vabo, da uloviš večje ribe, manjše ribe pa lahko to vabo vseeno vzamejo, čeprav so manjše od rib na vrvi 🤬. Ni zelo zabavno, še posebej, če porabite zlato, da dobite vabo višje ravni. Ne bi bilo tako slabo, če ga ne bi vzeli za enkratno uporabo (špek je predmet, ki ga lahko kupite, da majhne ribe preprečite, da bi vzele vabo).
Ne vem kaj je najhuje. Nadležni 30-sekundni oglasi ali neumne neskončne vadnice.
Odlična igra, zabavno igrati, spremljajte posodobitve. Zdi se, da se mnogi ljudje pritožujejo nad oglasi, kar me je spodbudilo, da napišem oceno. Zame so vsiljeni oglasi minimalni, 5 sekund ali manj (včasih le statična slika, ki jo je mogoče takoj zapreti) in precej redki. Oglasi, ki jih gledam za kovance, so 20-30 sekund. Izbrisal sem toliko iger, ker predvajajo 30-sekundni oglas po vsaki stopnji, kar se zdi, da to ne velja za to igro na moji napravi.
Tako sproščujoče, glasba in igra. Ocenil bom 5 zvezdic, ker se splača igrati
Preveč omejujoče glede tega, kaj lahko storite v brezplačni različici
Ta igra je res zabavna in zasvoji. Igra je odlična in glasba je tako pomirjujoča in sproščujoča, vendar bi po mojem mnenju, da bi bilo še bolj prijetno, predlagal, da bi imeli več predmetov v trgovini in imeli ribje igrače in/ali novo ozadje za akvarij. S tem bi bila ta igra še boljša
Igrate 30 minut in tudi 30 minut preživite ob gledanju istega oglasa znova in znova in znova in znova in znova in znova ... Ne bom lagal, pravim, da bi gledali oglas vsake 1-2 minuti. Sama igra je zabavna, vendar je zaradi ogromne količine oglasov izjemno težko uživati v njej. Odstranjeno.
Preveč oglasov, ki prekinejo v najslabšem trenutku. Ocean je prenasičen s preveč majhnimi ribami, da bi lahko prijetno ujeli večje ribe, ne da bi morali pri tem porabiti poseben izdelek za enkratno uporabo. Poleg tega bodo tudi največje ribe pojedle vabo z najmanjšo močjo. Igri manjka uravnotežena zanka igranja v korist ribolova v vaši denarnici.
Všeč mi je igra. Večino. Želim si, da bi imel večji akvarij za shranjevanje več rib ali več akvarij, ker jih obožujem in želim obdržati enega od skoraj vseh, vendar dobiš samo en akvarij s samo toliko prostora, vendar je toliko vrst rib . Kot bi si želel, da bi lahko naredil rezervoar za kite, rezervoar za morske pse, rezervoar za želve in še kaj. Torej, če bi lahko, prosim, dodali več rezervoarjev, da bom lahko imel eno od vsake vrste rib ali samo več rež ali nekaj, kar bi bilo super.
potrebuje več razlage in zgodbe, saj je bilo videti, kot bi moralo biti.
polno oglasov. Brez gledanja oglasov ne morete storiti ničesar. Najslabša igra vseh časov
Treba je gledati oglase samo, da se premaknem naprej ... Kaj za ..
The Battle Cats Diverse ani
Všeč mi je ideja in izvedba igre je odlična, ampak ... preveč oglasov je, da bi dejansko užival in se potopil v igro. Nimam težav z gledanjem oglasov občasno, a brez gledanja je igre dobesedno nemogoče igrati. Všeč in sovraštvo hkrati.
Preveč oglasov za nadaljevanje in veliko enakih. Prav tako ni navdušen nad uporabo stvari, kot so pingvini za vabo in končni dosežek ulova kita. Ni čudno, da nekatere kulture ne spoštujejo morskega življenja, zato to dejanje normalizirate. 😡
Igra mi je bila res všeč, saj je pomirjala in sproščala, hkrati pa je bila zabavna in edinstvena. Težava z igro je, da nima pravega napredka. Svoj čoln in palico lahko nadgradite, vendar se morate kljub temu ukvarjati z manjšimi ribami in vsakič dobiti nove vabe, da dobite večjo ribo. Čez nekaj časa lahko postane zelo dolgočasen in zato sem odstranil.
Fishing Life اسپورٹس xqn
Tako je miren, sproščujoč in miren. Obožujem barve in samo ti loviš s čudovito pokrajino v ozadju. V redu je
Je precej dobra igra, razen z manj dodatki.
Zelo hladen in sproščujoč
Rad bi dosegel 5 zvezdic, vendar je moja težava v tem, da je denar v igri precej počasen in vem, da si želite, da bi igra bila upočasnjena za vsako ceno, saj se želite sprostiti in preživeti nekaj trenutkov in vem, da je tam so liki, ki dajejo bonuse, vendar še vedno premalo, tako ali tako mi je všeč igra, zelo gladka, sproščujoča, tako da je zelo kul in super za takšno igro
Fishing Life Sukan pfj
Mehanika igre je popolna in ni nadležnih dodatkov, ta igra je blaženost.
Zabavna igra, vendar grozen mehanizem shranjevanja, zakaj ne shranim, ker bo trajalo 1 uro do takrat, ko bi se moj telefon pregrel, ne morem prenesti svojega napredka z istim računom Google Play
Verjetno najboljša telefonska igra za ribolov, vendar postane dolgočasna. Zadnji lik in čoln mi je uspelo odkleniti v prvih 2 dneh in potreboval sem skoraj 2 tedna, da sem dosegel 3. lvl, veliko bolje bi bilo, če bi bilo več ribiških vab z različnimi sposobnostmi. Ker tam ni, je igra težka in je res skrajni čas. Če želite odkleniti naslednjo stopnjo, se pripravite na igro od pol ure do ure brez prekinitve
Igra bi bila neverjetna, ampak bistvo je v tem, da uporabljaš večjo vabo za večje ribe, ne pa za ribe enake velikosti ... In količina reklam sveta ...
Nič hudega, igranje je povprečno. Veliko razočaranje so oglasi, oglasi za premikanje, oglasi za skrinje, oglasi za hranjenje akvarija, naključni nepreskočljivi oglasi. Cena odstranitve oglasov in kovancev je previsoka. Nekaj manjših izbir je boljše nadgradnje za "2. nivo" plus ulov. Ampak prosim, dev? Če dejansko preberete te ocene, zmanjšajte ton oglasov. To uniči potencialno odlično igro.
Všeč bi mi bila ta igra, če bi spremenili en koncept, ne bi vam bilo treba tega, kar ulovite, spremeniti v vabo, če imate ribo na vaši vrvi, vse, kar lahko poje to raven rib, bi moralo pritegniti k njej, olajšati ulov in olajšati bolj izziv za navijanje rib
Ni mi všeč, lahko bi bilo veliko bolje, če me ne bi razjezilo, ko ne morem uloviti ribe, ki si jo želim, in me lahko tako jezi
Tudi če ne bi bilo oglasov, si iskreno ne predstavljam, da bi kdo užival v tej igri dovolj dolgo, da bi celo dokončal prvo raven zemljevida
Dostojen koncept, grozna izvedba. Lik nenehno prosi, da bi porabili denar, in obstaja več neuporabnih mehanizmov, ki služijo samo temu, da porabite denar ali gledate oglase. Medtem ko smo na temo oglasov, zakaj jih je toliko!? Če želite nahraniti ribe, potrebujete oglas, za zbiranje nagrad potrebujete oglas, včasih pa vam vržejo oglas v obraz za obstoj. Bilo bi v redu, če bi oglase hranili samo za čas, ko želite hraniti, ali morda za visoke nagrade. 2 zvezdici, ker je bila glasba dobra.
Sprva zabavno, oglasi me niso preveč motili - navsezadnje je brezplačna igra. Toda če želite dejansko napredovati v igri, morate porabiti veliko časa za gledanje oglasov, ker je naravno napredovanje nočna mora. Vaša vaba je 1 uporaba, ki jo lahko kupite ali pa uporabite manjšo ribo kot vabo. To je vse v redu, razen da lahko vsaka riba poje katero koli vabo, in tudi če imate pravo vabo za pravo ribo, morda ne boste imeli palice dovolj nadgrajene. A to pravijo šele potem, ko so jo ribe pojedle!
Sprva je zabavna igra, vendar bo zelo hitro postala dolgočasna. Vedno znova lovite isto ribo in ni veliko izziva. Postane zelo ponavljajoča, zlasti zaradi ulova teh neumnih rib z eno zvezdico. Tudi zvočni učinki se po ogledu oglasa prekinejo.