Post by tranelbioclasbe on Mar 12, 2022 15:13:12 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ szuperhős kungfu: harc bajnoka ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ szuperhős kungfu: harc bajnoka IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód erőforrás növelése ▞▞▞
▞▞▞ szuperhős kungfu: harc bajnoka 2022 version ▞▞▞
még a játékvezérlőket sem tudom kezelni a játékban lévő kiegészítések miatt...szánalmas hozzáadási felület...
A harc nagyon népszerű előzetes játék. Szuper félelmetes szintű rendszer, könnyen telepíthető 👍
Kungfu superhjälte karate kamp Action odjq
Dune! Zręcznościowe akv
Nem tudom használni az erőt, ha az energiasáv tele van
Ez a játék a világon a legjobb mindenkinek ajánlom
Miért áll meg mindig a játék?
Kung fu Karate permainan Tinju Laga xwj
Csak csillagot adok erre a játékra, nagyon unalmas játék, azt javaslom, hogy soha ne telepítse ezt a játékot. Csak az Ön idejét és az MB-t fogja igénybe venni
Rossz
Csak 1 csillagot adok, mert a grafika nem jó, szükséged van néhány fegyverre ebben a játékban, hogy népszerűvé tedd. Vannak nagyon egyszerű pályák, amelyeket meg kell nehezítened, mert a játékod jó lesz nekem.
Szép, de nincs következő szint
Ez a játék nagyon csodálatos, mert a vezérlése nagyon egyszerű és csodálatos. A kedvenc játékom a nagyon alacsony MB Telepítés a Play Áruházból. Grafikai hangszínei nagyon szívélyesek.##
Tetszik. A háttér, az emberek nem tudok sokat mondani, egyszerűen kedves. Csak így tovább a következőben.
Manohar Kumar Gupta a legjobb
街 冠軍 英雄:功夫 場比賽 動作 hkr
Szeretem a verekedős játékokat, de a kung fu karate játékban nagyon jó a vezérlés és a grafika is nagyon szép
Adtam volna 5 csillagot, de nem adom, mert ez a játék nem jó. Annyira megvertem a versenyzőmet, hogy halottnak kellett lennie, de ez a játék csalt és lelassította a versenyzőm erejét, és amikor a versenyzőm összerakott, az erőm fele volt. Most eltávolítom ezt az alkalmazást 🤬🤬😡😡😡😡👹👺👿🤬🤬
Jól néz ki, de a szakaszok néhány perc alatt teljesíthetők
Nem jó játék. Egyetlen mozdulattal nyerhetsz.
a játék jó, de a fejlesztő szuper mohó. hirdetéseket is tettek fel a játék képernyőjére.
Ez nem rossz
Kung fu fight karate Nagyszerű játék, de van pár javaslatom. 1. Csináld ezeket a hirdetéseket, miután végzett valamivel, mert nekem "Wow!!!" sodródás állapota.#
de jó
Az ellenfél játékosa nem csinál semmit .csak áll u előtt
A játék jó, de a minden bajnok (ami a játékban is látszik) nincs benne.
Fantasztikus játék nagyon érdekes
Ez a játék nagyon érdekes Hiányzik ez a játék, és nagyon fontos ez a játék, és nagyon jó
Árboc
A játék nagyon jó játék
Ez a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam...😫🤤😤😨 Kérlek frissíts. Ne töltse le ezt a játékot, ez időpocsékolás
hogy a lehet olyan komoly combokat ütni és dobálni a tűz golyót stb. az istenek nem adja be. Jah én kérek elnézést itt a speciális combokért fizetni kell nem elég hogy meg nézzék 50 reklámot én kérek elnézést hogy szóltam. el érsz egy szintig ahol már kellene a speciális combo hogy érj is valamit meg hogy tovább juss de fizetős. köszönöm.
unalmas játék, nincs karakter, a Google kép hamis, teljesen hülye, nem alkalmazhat speciális Mozgást csak az ellenség tudja alkalmazni
szép játék a laru na tau srácoknak, akik nagy jutalmat kapnak
túl sok hirdetés, amely blokkolja a képernyőt WATS a játék lényege
Az igazi szuperhős Kung Fu harci bajnok könnyen játszható mobiljátékkal. Nagyon jobban szerettem minden barátot, mert az itt szerzett tapasztalataim fantasztikusak és jók. Ez egy hatékony, rendkívüli teljesítmény a fejlesztői csapattól.
Jó játék, de minden harcos ugyanazt a küzdelmet vívja, olyan sokáig játszani unalmas
túl sok hirdetést tartalmaz. Ezek a hirdetések fedőgombokat tartalmaznak. Azonnal eltávolítottam.
Jay Bharat 🇮🇳. Ez a játék a legjobb karate játék, amit valaha játszottam▶️, szóval köszönöm tesónak, aki elkészítette ezt a játékot. A grafika csodálatos
A verekedős játékok nagyon érdekesek és lenyűgözőek. Nagyon egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. .✌
Kungfu superhjälte karate kamp Action odjq
Tribble játék hamis minden lövés nem kapcsolódik csak az utolsó lövés. Hirdetések alapján
A változás fő játéka az, hogy ez az u, szeretem az enyémet
Egy ilyen jó játék kis helyen elérhető. Bár egy bug vagy valami a játékban, ha egyszerre nyomod előre és ütöd, bármelyik meccset megnyerhetjük ezzel a trükkel, így reméljük, mihamarabb kijavítod. Szép napot.
Régi frissítés ennek a játéknak😿😪😢😭
B játék
verekedős játékok egy kiemelkedő játék. Nagyon szép a grafikája és a kezelőszervei. Imádok játszani ezzel a játékkal. Telepítse és élvezze.👍